Ghost Rider turează motorul pe centura Sibiului

Nicolas Cage
Nicolas Cage

Nicolas Cage a început filmările la filmul Ghost Rider 2, în care are rolul principal, pe şoseaua de centură a municipiului Sibiu, urmând ca joi scenele să fie turnate în centrul oraşului, informează Mediafax.

După ce, săptămâna trecută, filmările pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fie prezent, acestea s-au mutat, săptămâna aceasta, în judeţul Sibiu.Primele cadre au fost trase, astăzi, pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu, unde a fost prezent şi actorul.

La filmări participă sute de persoane, români şi străini. Pe centură sunt amplasate zeci de rulote, în care se găsesc recuzita pentru cascadorii, garderoba, birourile producătorilor şi ale staff-ului.

"În Sibiu vom filma mai multe scene, multe dintre ele vor avea loc pe centură, într-o maşină în mişcare, iar mai încolo, săptămâna aceasta, vom filma în oraş. Nicolas Cage filmează o scenă într-o maşină cu actriţa Violante Placido. Filmarea va fi într-o zonă foarte largă, maşina se mişcă continuu, iar camera de filmare va fi când în faţa, când în spatele lor", a declarat Scott Levine, reprezentant al staff-ului de producţie.

Nicolas Cage nu va efectua cascadoriile pe motocicletă programate în cadrul filmărilor, el urmând să fie înlocuit de un cascador profesionist.

Filmările pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu vor avea loc până miercuri, iar de joi echipa se va muta în Piaţa Mică, în Piaţa Mare şi în Piaţa Huet din centrul oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel