Ghinion: A leșinat lângă un parlamentar impasibil - Video

Leșin
Leșin

Un reprezentant al unei comunități mici din Australia a avut ghinionulleșine în direct la o emisiune TV lângă un parlamentar australian, care a rămas impasibil pe scaunul din platou, fiind ulterior aspru criticat pe rețelele de socializare pentru lipsa lui de reacție.

Simon Sheikh, reprezentant al unei comunităti mici, a leșinat în timpul unei dezbateri televizate chiar lângă parlamentarul australian Sophie Mirabella, care nu a schițat nici cel mai gest pentru a-l ajuta pe partenerul său de discuție din platoul postului de televiziune.

Ministrul Greg Combet, care oferea un răspuns cu privire la  emisiile de gaze cu efect de seră, s-a declarat îngrijorat cu privire la starea lui Simon:  "Nu înțeleg ce face Simon acolo. Cred că nu e bine. Simon nu este bine", a afirmat oficialul grăbindu-se să ofere primul ajutor.

Ulterior, importanți jurnaliști din Australia și mai mulți telespectatori au reacționat dur la adresa parlamentarului, fiind șocați de comportamentul său.

"Sper că dacă mi se va face vreodată rău pe undeva, cea mai apropiată persoană de lângă mine să nu fie Sophie Mirabella", a scris ziaristul Joe Hildebrand, în timp ce un telespectator revoltat a declarat că "mai șocant decât leșinul lui Simon în timpul emisiunii este reacția parlamentarului".

În urma comentariilor, un purtător de cuvânt al Sophiei Mirabella a precizat că aceasta nu și-a dat seama că este vorba de o problemă medicală și că se afla în stare de șoc în acel moment, motiv pentru care nu a reacționat nici atunci când mai mulți membrii ai echipei de producție au intervenit în grabă, pentru a-l ajuta pe Simon.

Gazda emisiunii, Tony Jones, a declarat la câteva minute mai târziu că Simon Sheikh a suferit un atac de apoplexie şi a fost transportat la spital pentru a i se face mai multe investigații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel