Geniul lui Einstein are legătură cu forma ciudată a creierului acestuia

Einstein
Einstein

Forma unică a creierului lui Einstein ii putea permite acestuia să gândească în moduri extraordinare. Oamenii de știință au descoperit un număr mult mai mare de falduri în comparație cu un creier uman normal. 

Albert Einstein a fost recunoscut drept ,,creierul" din spatele celor mai mari descoperiri ale secolului XX. Dar un nou stuidiu a scos la iveală faptul că geniul lui Einstein ar putea fi explicat prin forma ciudată a spațiului dintre urechi al acestuia, scrie Daily Mail.

Conform cercetărilor, laureatii Premiului Nobel în fizică, atestă faptul că un creier ,,unic" ar putea oferi capacitatea de a gândi la o capacitate extraordinară. Cercetătorii cred acum că forma unică a creierului lui Einstein l-a ajutat în abilitățile sale cognitive.

S-a descoperit că materia cenușie a creierului acestuia conținea un număr neobișnuit de mare de falduri, în comparație cu 85 de falduri, numărul deținut de un om normal. Descoperirea a fost făcută după analiza a 14 fotografii luate din colecția privată a lui Thomas Harvey, patologul care a împărțit creierul lui Einstein în 2.000 de rondele subțiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel