Genică Boierică, cercetat pentru accidentarea unui tânăr în scaun cu rotile pe o trecere de pietoni

politie
politie

Omul de afaceri craiovean Genică Boierică este cercetat de poliţitii rutieri pentru părăsirea locului accidentului, după ce l-a lovit pe un tânăr aflat în scaun cu rotile pe trecerea de pietoni, în zona Dorobanţi din Capitală, fugind apoi de la locul incidentului.

Surse judiciare au declarat că accidentul a avut loc, joi, tânărul fiind lovit de autoturism pe trecerea de pietoni şi abandonat de şofer la locul faptei, scrie Mediafax.

Şoferul a fost identificat vineri de poliţişti, dovedindu-se că este vorba despre omul de afaceri craiovean Genică Boierică (50 de ani), au precizat sursele citate.

Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a confirmat că un accident a avut loc în zona Dorobanţi, joi, în urma căruia un tânăr aflat în scaun cu rotile a fost accidentat pe trecerea de pietoni de către un şofer care a părăsit locul accidentului.

Aceasta a precizat că şoferul a fost identificat vineri, fiind citat să se prezinte la sediul Poliţiei. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a prezentat la Poliţie şi şi-a recunoscut fapt, el fiind cercetat în prezent pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel