”Gangsteri de legendă”, cu Tom Hardy și Emily Browning, din 16 octombrie în cinematografe

Filmul ”Gangsteri de legendă”, regizat de Brian Helgeland, rulează începând din 16 octombrie în cinematografele din România.

”Gangsteri de legendă” prezintă povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor '60.

După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze și să-și extindă imperiul în Londra. Aceștia încearcă să scape de concurența reprezentată de cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi încep să colaboreze cu mafia americană, care caută să pătrundă în capitala britanică. Celebri şi invidiaţi, cei doi îşi creează relaţii în rândul unor persoane extrem de influente - politiceni, judecători, se bucură de luxul vieții de gangster şi par de neoprit împreună.

[citeste si]

Unul dintre gemenii gansteri însă, Reggie, se îndrăgosteşte de Frances Shea şi se căsătoreşte cu ea, promiţându-i că va renunța la încălcarea legii și va face doar afaceri legale. Astfel, cumpără şi conduce mai multe cluburi de noapte. Însă cum nimic nu durează o veşnicie, imperiul Kray începe să se clatine, sub ameninţări care apar din toate părţile. Investigaţia poliţiei ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie este din ce în ce mai violent şi paranoic, cu tendinţe distructive care îl conduc la greşeli flagrante.

Din 16 octombrie, pe marile ecrane, Freeman Entertainment îl prezintă pe Tom Hardy în rol dublu, odată cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, ”Gangsteri de legendă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel