Game of Thrones, sezonul 6: HBO a lansat un nou trailer oficial - Video

HBO a lansat cel de-al doilea trailer oficial pentru sezonul 6 al serialului „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor", care va avea premiera pe 24 aprilie. 

Noul montaj îi dezvăluie pe aproape toţi actorii din cel de-al şaselea sezon - de la o scurtă secvenţă cu cadavrul lui Jon Snow până la o Arya Stark oarbă de la House of Black and White până la fraţii Lannister care urzesc planuri pentru a recăpăta controlul asupra Debarcaderului Regelui. De asemenea, în trailer apar câteva secvenţe epice cu Regele Întunecat şi trupa lui războinică de Călăreţi Albi, care se îndreaptă extrem de periculos în vecinătatea Zidului, potrivit Mediafax.

Video-ul a adunat în mai puțin de o zi de la lansare peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

„Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" este un serial de televiziune produs de HBO care prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros. Celebrul serial are la bază romanele scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel