Game of Thrones: Ramsay Bolton, cel mai sadic personaj, transformat într-un bărbat sensibil

Cel mai sadic personaj din celebrul serial HBO "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" este transformat, într-un videoclip senzațional, într-un bărbat sensibil, ipostază greu de imaginat pentru fani serialului care au urmărit ce orori a săvârșit acesta. 

A-l transforma pe Ramsay Bolton, cel mai crud personaj din "Game of Thrones", într-un bărbat sensibil, pare imposibil de realizat, nu însă și pentru cei care au reușit să realizeze videoclipul de  mai jos.  

Conform sploid.gizmodo.com, în imaginile din videoclip, gesturile și acțiunile actorului care dă viață personajului Ramsay Bolton sunt scoase din contextul filmului, reușind să afișeze personajul său într-o lumină caldă, scrie hotnews.ro.

Videoclipul este însoțit de coloana sonoră a piesei lui Elton John – Can You Feel The Love Tonight, iar cei care nu urmăresc "Game of Thrones" și nu știu ce orori comite personajul Ramsay, ar putea crede că el este cel mai bun om din Westeros.

Ramsay Bolton este cel care s-a folosit de Theon ca să scape de ultimii locuitori ai Insulelor de Fier, motiv pentru care a primit și cel mai frumos cadou pe care l-ar putea cere un bastard: legitimitatea. Același Ramsay Bolton, interpretat de Iwan Rheon, își pedepsește inamicii, jupuindu-i de vii, fiind și cel care și-a violat brutal soția, pe Sansa Stark.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel