Game of Thrones: Ed Sheeran stârnește reacții negative

Fanii serialului "Game Of Thrones/Urzeala Tronurilor" au reacționat destul de negativ la secvența care îl are în centrul acțiunii pe Ed Sheeran în noul sezon.

Sheeran este surprins la jumătatea drumului cântând o melodie în jurul focului de tabără. Cântărețul-compozitor a primit apoi o acoperire extensivă pe aparatul de fotografiat pentru restul acelei scene, apărând în prim-plan și în spatele loviturilor cu Arya și ceilalți soldași.

Scena lui este neesențială: doar un băiat, care mănâncă iepure și care a fost găsit în mod neașteptat de Arya Stark. Oamenii lui au împărțit vinul de mure și au spus povești despre inutilitatea războiului și importanța bunătății, povești pe care Arya probabil că avea nevoie să le audă. Având în vedere pornirile ameninșătoare din restul episodului, scena era o respirație plăcută. Dar doar atât.

Scurta scenă descriptivă care îl înglobează pe Ed Sheeran a fost cea mai mare de acest fel din serial de până acum, urmând mai multe apariții subtile de la Coldplay, Sigur Ros, Snow Patrol și Mastodon. Mulți au criticat serialul pentru că nu au încercat să-i ascundă identitatea cântărețului, când alte schițe descriptive au trecut aproape neobservate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel