EXCLUSIV  Gala Premiilor MLNR 2017. Românii despre care trebuie să vorbească toată lumea

Ajunsă la ediția a VII-a, Gala Premiilor Marii Loji Naţionale din România (MLNR) își propune să promoveze și să recompenseze spiritul creator, inovator și inventiv al poporului român în domenii vitale pentru destinul nostru colectiv. În acest an, evenimentul va avea loc pe data de 21 iunie.

Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, a vorbit, la interviurile DC News Live, despre Gala Premiilor MLNR unde sunt acordate șapte premii pentru excelența în diferite domenii importante.

"Gala Premiilor Marii Loje Naționale din România va avea loc pe 21 iunie, la Ateneul Român, fiind a șaptea ediție. În cadrul acestui eveniment, acordăm șapte premii, în șapte domenii de activitate, pentru românii care au făcut ceva foarte important, în anul precedent. Acesta este un eveniment realizat în parteneriat cu Academia România.

Am avut bucuria să premiem niște oameni extraordinari care au venit și au spus acolo că este prima dată când cineva s-a gândit la ei și le oferă un premiu. Nu știu dacă recunoașterea unor merite se constituie într-un imbold pentru cei din jur, deși așa ar trebui, dar cred că este un exemplu pe care Masoneria Regulară din România îl dă pentru ceea ce înseamnă promovarea excelenței și a inteligenței românilor. Vom continua cu acest proiect atât timp cât va fi posibil și îndrăznesc să cred că va fi posibil foarte mulți ani de acum înainte", a spus Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România.

Răspunsul integral îl găsiți după minutul 16:

Evenimentul este considerat de inițiatori o sărbătoare anuală a minților strălucite și a talentului românesc și se bucură nu doar de sprijinul Academiei Române, ci și a Universităților de renume din țară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel