Gala Oscarurilor: Vezi cele mai scumpe bijuterii purtate de vedete

Gala de decernare a Oscarurilor, așa cum sunt denumite din acest an premiile din cinematografie decernate de Academia Americană de Film, este o ocazie importantă pentru marile case de bijuterii să își prezinte cele mai frumoase și cele mai scumpe creații. 

Bijuteriile purtate de vedetele care au defilat pe covorul roșu de la diverse Gale de decernare ale Oscarurilor, au fost în măsură, în nenumărate cazuri, să ofere acestora un plus de strălucire în lumina reflectoarelor, iar celor care l-au creat, un plus de publicitate și recunoaștere a valorii.

Astfel, una dintre cele mai scumpe bijuterii purtate vreodată la Oscar a fost un colier cu un diamant albastru de 20 de carate, evaluat îîn 1998 la 20 de milioane de dolari. EL a fost purtat de Gloria Stuart, nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, în Titanic, scrie

La Oscarurile din 2008, Nicole Kidman a purtat colierul Sautoir de la Casa L’Wren Scott, cu 7.645 de diamante, 1.400 de carate, evaluat la 7 milioane de dolari.

Declarată anul acesta cea mai bine îmbrăcată actriță, Anne Hathaway a purtat la gala premiilor Oscar din 2011 un colier de diamante de 94 de carate, de la Tiffany&Co, colier în valoare de 10 milioane de dolari.

La aceeași Gală, actrița Amy Adams a făcut concurență bliturilor prin strălucirea bijuteriilor de la Cartier purtate pe covorul roșu. Amy Adams a etalat o brățară din platină, cu un smarald de 30,75 carate și 575 de diamante, în valoare de 1,025 milioane de dolari. Actrita a mai purtat un colier din platină și diamante cu un smarald de 33,24 carate, în valoare de 290 de mii de dolari și o pereche de cercei de doar… 35 de mii de dolari.

Unica bijuterie purtată de Angelina Jolie la gala premiilor Oscar din 2009 a fost o pereche de cercei din smarald columbian de 115 carate. Cerceii creați de Lorraine Schwartz valorau 2,5 milioane de dolari în 2009.

Elizabeth Taylor, la gala premiilor Oscar din 1970 a purtat un colier creat de Cartier cu un diamant în formă de pară de 69,42 de carate. Colierul valora la acea vreme 1,1 milioane de dolari. Ulterior, bijuteria a fost vândutâ cu 5 milioane de dolari, iar din acei bani s-a construit un spital în Botswana.

La Oscarurile din 2012, Gwyneth Paltrow a purtat o uimitoare brățara creată de către Anna Hu, din colecția Hearts of Winter, cu 2.368 de diamante, în valoare de un milion de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel