Gagnam Style, depășit pe Youtube - VIDEO

Hitul sud-coorean a fost cel mai ascultat videoclip în ultimii 5 ani.

Videoclipul a devenit atât de popular încât "a rupt" contorul de accesări pe YouTube, depășind numărul maxim de vizualizări (2,147,483,647) și forțând compania să-și rescrie codul. Dar piesa a fost acum depasita de un alt videoclip - Wiz Khalifa si Charlie Puth interpretând See You Again. Melodia a devenit acum vizionată de 2,895,373,709 de ori, bătând numărul curent al lui Psy de 2,894,426,475 de vizualizări.

Cântecul a fost scris pentru filmul de acțiune Furious 7, în onoarea actorului Paul Walker, care a murit într-un accident de mașină înainte de finalizarea filmului.

Cu versurile sale sentimentale ("a fost o zi lungă fără tine prietenul meu / Și îți voi spune totul când te văd din nou"), See You Again a devenit una dintre cele mai frecvente melodii pop la funeraliile din Regatul Unit. Acesta a fost cel mai bine vândut cântec la nivel mondial în 2015, și a primit cele mai bune nominalizări la premiile Grammy și Oscar.

Video-ul muzical prezintă scena finală a filmului Furious 7, în care cele două personaje principale, Dominic Toretto (Vin Diesel) și Brian O'Conner (Cody Walker, care l-a înlocuit pe fratele său, Paul), conduc unu lângă altul, zâmbind pentru ultima oară înainte de a merge pe drumuri separate și de a conduce în apusul soarelui, relatează BBC.

Vezi videoclipul:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel