GAFĂ: Marina americană a trimis ornamente de Crăciun soldaților decedați

ornament_inima_purpurie_c9c84a191c
ornament_inima_purpurie_c9c84a191c

Se întâmplă și la case mai mari! Oficialii americani din Marină și-au cerut scuze după ce au trimis, din greșeală, ornamente de crăciun pe numele a 1.150 de soldați decedați.

Autor: Bănică Oana

Ornamentele au făcut parte dintr-un pachet dedicat veteranilor din Marină, care mai conținea o scrisoare adresată de comandantul regimentului de soldați răniți, alături de un plian cu informații despre programele de recuperare fizică.

Din cauza unei greșeli, însă, pachetul nu a ajuns doar la soldații răniți, ci și la cei decedați. Eroarea a fost sesizată în momentul în care ofițerii au început să primească telefoane de la familiile care au primit pachetele de Crăciun.

Colonelul John L. Mayer, comandantul regimentului, a precizat: "Nu există cuvinte pentru a ne exprima regretele pentru durerea produsă familiilor celor căzuţi la datorie de această greşeală. Nu există nicio scuză pentru cele întâmplate"

Familiile vor primi, în curând, scrisori care să scuze eroarea celor din Marina americană. Între timp, acestea au fost contactate telefonic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel