Gabriela Cristea - Kanal D: Nu am discutat niciodată...

Cu o săptămână înainte să nască, Gabriela Cristea i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi încheiat colaborarea definitiv. Gabriela Cristea a declarat că este șocată.

"Nu a fost niciodată vorba să mă întorc în ianuarie, nu am discutat niciodată momentul revenirii mele, pentru că atunci când ai un copil, nu te poți gândi la cariera ta foarte repede. Eu mă aflu în concediul post natal", a spus Gabriela Cristea pentru click.ro.

Întrebată dacă se pune problema unei rezilieri a contractului cu Kanal D, Gabriela Cristea a oferit următorul răspuns: "Nu s-a discutat acest aspect, sunt șocată de ce se scrie în presă. Eu nu am ieșit din acest concediu, vreau să mă bucur de această perioadă. Concediul este de doi ani, însă nu voi sta atât de mult", notează sursa citată. 

[citeste si]

Amintim că luni, 8 ianuarie, show-ul matrimonial "Te vreau lângă mine" a poziționat Stația Kanal D pe locul secund în clasamentul televiziunilor din România, conform datelor furnizate de Kantar Media. Într-un decor nou-nouț și cu o grafică fresh, în ton cu spiritul emisiunii, "Te vreau lângă mine" a acumulat, în intervalul 13:00 – 15:00, în care este difuzat show-ul, 3,9% puncte de rating și 15,7% cotă de piața, pe targetul Național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel