Fumat pasiv, dezavantaje. Ce se întâmplă dacă stai în apropierea unui fumător de țigară electronică?

În ultimii ani au fost desfășurate numeroase studii al căror scop era acela de a stabili dacă țigările electronice au sau nu efecte negative.

În urma unui studiu realizat de Institutul Național pentru Sănătate Publică din Norvegia, cercetătorii au aflat că fumatul pasiv de țigară electronică este foarte dăunator.

Chiar dacă nu scoate fum, precum o țigară normală, acest dispozitiv poate face mult rău, scrie cancan. Cei care stau în apropierea unui fumător de țigară electronică vor inspira și ei acel abur care conține o cantitate importantă de nicotină.

Exista șanse mici ca acest abur să provoace cancer, însă cei care au realizat acest studiu spuă că fumatorii pasivi își pun în pericol sănătatea.

Citește și: Țigara electronică, motiv de scandal în RATB. Imagini ȘOCANTE

„Nu se cunosc efectele pe termen lung ale fumatului de țigară electronică. Atâta timp cât un astfel de dispozitiv îți permite să absorbi aceeași cantitate de nicotină precum o țigară normală, efectele negative ale acestei substanțe vor fi aceleași. Fumătorii pasivi sunt la fel de afectați precum cei care stau pe lângă fumătorii de țigări normale”, a spus Doctorul Camila Stoltenberg, care a condus acest studiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel