Fuego și Mirela Vaida, răspunsuri surprinzătoare la Antena 1

Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin sunt invitații lui Dan Negru, sâmbătă, 23 decembrie, la Antena 1, într-o ediție de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”. 

Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje, necunoscuți și persoane publice, care vor apărea în fața lor, iar banii pe care vor reuși să-i câștige îi vor dărui Arianei Gabriela (nouă ani), din Roman, o fetiță talentată la vioară, a cărei mamă a plecat cu ani în urmă la muncă, în străinătate.

Întrebat de Dan Negru ce vârstă cred cei din jur că are, Fuego spune: "Lumea îmi dă cam 28-30 de ani! Poate, de când m-am îngrășat puțin, 32-33 de ani". Câți ani are, de fapt, Fuego, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 decembrie.

La rândul ei, prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida spune că, nemachiată, arată ca o puștoaică. "Nemachiată, zici că sunt o puștoaică. Machiajul însă îmi adaugă niște ani. Dar, pe lângă nea Mărin, toți părem mai bătrâni, pentru că are un stil...", spune ea, zâmbind.

[citeste si]

Câți bani vor reuși Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin să câștige pentru Ariana Gabriela, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, într-o ediție specială a show-ului "Guess My Age – Ghicește vârsta", prezentată de Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel