Fuck YOU EU.RO.PA - Festivalul de Teatru de la Sibiu. Ziua 5

Teatrul e stăpân peste Sibiu / FOTO: www.sibfest.ro
Teatrul e stăpân peste Sibiu / FOTO: www.sibfest.ro

Cea de-a cincea zi a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu le oferă turiştilor numeroase lansări de carte, spectacole itinerante, un concert de muzică austriacă în vechea cetate săsească a Cisnădioarei, urmând a se încheia, la miezul nopţii, cu un one woman show: FUCK YOU EU.RO.PA ! de Nicoleta Esinencu, cu Cristina Ragoş.

Atracţiile zilei: o lansare de carte de Stelian Tănase – Moartea unui dansator de tango, un spectacol itinerant – The Wizzers – Vrăjitorii, piesa montată de Lia Bugnar – Felii, ce o are în distribuţie pe câştigătoarea premiului UNITER pentru cea mai bună actriţă în rol principal – Ofelia Popii, un concert de muzică austriacă în Cetatea Cisnădioarei sau un spectacol la miezul nopţii - One woman show: FUCK YOU EU.RO.PA ! (50′) de Nicoleta Esinencu, cu Cristina Ragoş, transmite realitatea.net.

Cea de-a XVIII ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se desfăşoară sub înaltul patronaj al Preşedintelui României şi al Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Sibiu, Institutului Cultural Român, Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului, al UNITER, al Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, al Consiliului Judeţean Sibiu,

Citeşte mai multe pe realitatea.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel