FRUCTUL OPRIT, primul episod, luni, 15 ianuarie

“Fructul oprit” va avea marea premieră luni, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore și Simona Macovei, "Fructul oprit" adună în distribuție mari actori ai României.

Poți iubi doi oameni deodată? Aceasta este întrebarea care își caută răspunsul în "Fructul oprit". Luni, telespectatorii vor putea viziona primul episod al serialului ce se bucură de o echipă de producție cu o experiență vastă în lumea filmului, dar și de o distribuție de excepție.

Actori

Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în "Fructul oprit".

Povestea serialului de la Antena 1

Povestea este cea a oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare. "Fructul Oprit este un puzzle al iubirii... O poveste în care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinți, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea serialului este veche de când lumea, dar și actuală și, mai ales, trăită de aproape toți oamenii de pe pământ: poti iubi doi bărbați în același timp? Poți iubi două femei în același timp? Poți să îți împarți iubirea între pasiune și admirație? Între respect și nebunie?", spune Simona Macovei despre serialul care are premiera pe 15 ianuarie.

[citeste si]

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul se bucură de echipament specific filmului de ultimă generație și de locații spectaculoase de filmare din România și Turcia, mai exact Istanbul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel