Urmărește emisiunea live


Fructul Oprit. Antena 1 a demarat filmările pentru o super-producție românească

Antena 1 a demarat filmările pentru “Fructul Oprit”, un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. 

Noul serial se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. Înregistrările se desfășoară în România, filmându-se în București și Snagov, în locații spectaculoase, dar și în Turcia.

"Am revenit pe platourile de filmare, pregătim un proiect ambițios care deschide drumuri în România. Am trecut de la Iphone la echipament de ultimă generație folosit pentru film. Am o distribuție de care sunt foarte mândră, o echipă profesionistă, o poveste excepțională. Proiectul este o dramă, cu mici elemente de comedie. Acțiunea se desfășoară în România, în highlife-ul unei societăți bucureștene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogățiți. Este o lume de oameni bogați, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, și bogații plâng. Se pare că bogăția nu este de ajuns să fii fericit.", declară Ruxandra Ion, producător și regizor al serialului care va începe în curând la Antena 1.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Poveștile de iubire ale personajelor sunt ca un domino. Fiecare iubește pe altcineva, iar iubirea nu îi este neapărat împărtășită. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce vor gusta din fructul oprit tentația va fi tot mai mare.

[citeste si]

Cătălin Simioană și Alexandru Durac sunt cei doi directori de imagini care completează echipa de producție a noului serial, "Fructul Oprit", de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel