Frecați o bucățică de usturoi pe piele: ceea ce se întâmplă este uimitor

Frecați o bucățică de usturoi pe piele ceea ce se întâmplă este uimitor. Sursa - Pexels
Frecați o bucățică de usturoi pe piele ceea ce se întâmplă este uimitor. Sursa - Pexels

Ați încercat vreodată să frecați un cățel de usturoi pe piele? Vi se poate părea ciudat, dar acest gest simplu ascunde de fapt o funcție utilă. De fapt, când vei vedea ce se întâmplă, cu siguranță vei fi uimit.

Nu toată lumea o știe, dar este un truc la superlativ, foarte eficient mai ales pe timpul verii. Ești curios să afli mai multe? Atunci continuă să citești și pune în practică aceste sfaturi. 

Poate vi se pare ciudat, dar frecarea unui cățel de usturoi pe piele este de fapt un truc foarte util pentru a rezolva o problemă întâlnită vara. Nu-ți face griji pentru mirosul urât, fă cum spunem și nu vei regreta!


Prosoape moi și catifelate: doar dizolvă 100 grame din acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte 

Dar înainte de a dezvălui secretul, trebuie să știți că puteți folosi un cățel de usturoi sau, alternativ, o ceapă. Ei bine, odată ce ai găsit ingredientul, începe să-l freci pe piele, în locul unde ai fost mușcat de țânțari. Da, pentru că, datorită proprietăților sale antibiotice, usturoiul are capacitatea de a ameliora mâncărimea și iritația. Poți face același lucru și cu o ceapă, iar rezultatul final va fi super eficient.

Părul este mai strălucitor, dacă este spălat cu bere. Zece utilizări alternative ale acestei băuturi celebre

Totuși, dacă nu ai acasă usturoi sau ceapă, poți totuși să rezolvi problema mușcăturilor de țânțari folosind un alt remediu super eficient al bunicii. Creați o soluție de apă și bicarbonat de sodiu, amestecați bine și pulverizați-o pe zona afectată. Mâncărimea va dispărea cât ai clipi.

 

BONUS. Amestecă oțet și mentă și îți poți lua adio de la o problemă enervantă a verii 

Amestecă oțetul și menta și îți poți lua la revedere pentru totdeauna de la o problemă enervantă a verii. Uite aici ce ai de făcut. 

Poate că nimeni nu ți-a mai spus asta până acum, dar dacă amesteci oțetul și menta poți obține un produs super eficient care te va ajuta să rezolvi o problemă de vară foarte enervantă.

În practică, făcând acest lucru, vei pregăti un mix foarte puternic, capabil să-ți rezolve toate necazurile. Ești curios să afli mai multe? Atunci urmează aceste sfaturi simple și rezultatul final este garantat.

Cum să speli vasele fără detergent: 3 metode utile și eficiente. Încearcă și nu vei regreta

Astăzi urmează să pregătim un amestec pe bază de oțet și mentă cu care, ulterior, vom putea rezolva o problemă foarte des întâlnită, mai ales vara. Vă puteți imagina despre ce vorbim?

În timpul verii suntem adesea invadați de țânțari, furnici, albine și multe alte insecte de toate speciile. Astăzi vom vedea, însă, cum putem ține muștele departe de casa noastră.

În primul rând, aveți nevoie de:

2 pahare de oțet;

5 sau 6 frunze de mentă;

1 bol;

1 recipient de pulverizare.

Cum se prepară soluția minune 

Odată ce ai găsit toate produsele de care ai nevoie pentru a ține muștele departe de casă, mai ales dacă iei masa pe balcon sau în grădină, tot ce trebuie să faci este să urmezi aceste instrucțiuni simple.

Mai întâi, turnați oțetul într-un castron. După aceea, adăugați frunzele de mentă tocate și lăsați amestecul la infuzat el puțin câteva ore.


Elimină fluturii de bucătărie cu metode naturale eficiente: pune frunze de dafin în cămară și insectele o vor ocoli

După cele trei ore, turnați lichidul într-un recipient cu pulverizare, închideți-l bine și agitați energic. În acest moment, tot ce trebuie să faci este să-l pulverizezi când este nevoie și muștele vor fi doar o amintire. Nu-i așa că e ușor? Cu toate acestea, această metodă chiar funcționează!

Pune un burete metalic în cuva mașinii de spălat: trucul ingenios al gospodinelor cu experiență

Sfat suplimentar: alternativ, puteți pune, pe ici - colo, câteva felii de lămâie. Mirosul puternic de citrice va ține muștele departe.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel