Fotografii cu Adolf Hitler, publicate în premieră

Mai multe imagini cu Adolf Hitler în tinerețe, nemaivăzute până acum, au fost găsite în podul unei case americane, la 15 ani de la moartea proprietarului.

Sergentul Paul T. Lipari a supraviețuit Debarcarii din Normandia și a mai servit cauza încă 16 luni înainte de a reveni în America, iar atunci când a părăsit Europa a luat cu el mai multe suveniruri secrete, inclusiv fotografii ale lui Adolf Hitler din tinerețe, articole din ziare, hărți, scrisori, scrie life.time.com.

Toate aceste amintiri au fost păstrate în podul casei sale din California, iar ele au fost descoperite abia acum de către familia sergentului, după 15 ani de la decesul acestuia. Totul s-a întâmplat din cauza nepoatei sergentului, care este editor foto la TIME, și care, întâmplător, în cadrul unei discuții cu mama sa despre a 70-a aniversare de la Debarcarea din Normandia a aflat despre existența fotografiilor document în podul casei.

Citește și Vezi cum arată tablourile pictate de Hitler. GALERIE FOTO

Colecția de fotografii îl arată pe Hitler în diverse ipostaze din viața sa, dar conține și imagini cu defilări sau cu oameni extaziați la vederea Fuhrerului.

Multe dintre fotografiile descoperite au fost realizate de Heinrich Hoffmann, fotograful oficial al Partidului National Socialist al Muncitorilor din Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel