Fotografie care taie răsuflarea, realizată în Rarău

O fotografie realizată de către Sorin Onișor, la sfârșitul săptămânii trecute, în munții Rarău cu puțin timp înainte de răsăritul soarelui a reușit să strângă în nici două zile de la publicare pe Facebook, peste 9.000 de like-uri și peste 1.800 de share-uri.

Potrivit adevarul.ro, instantaneul a fost surprins de Sorin Onişor, un fotograf profesionist pasionat de munţii Rarău. Imaginea impresionantă a fost surprinsă cu puţin înainte de răsărit şi oferă un tablou care îți taie răsuflarea: întreg muntele pare cuprins de flăcări.

Fotografia realizată de cel care este recunoscut în întreaga lume pentru poveștile pe care le spune instantaneele sale a strâns, începând de sâmbătă, de când a fost publicată pe pagina sa de socializare, peste 1.800 de share-uri și peste 9.000 de like-uri.

"poza asta pun pariu ca face inconjurul lumii si va strange zeci de mii sau chiar milioane de like....bigggg like....", "se toarnă din nou scena din Mordor? Exclusivă fotografie!", "In National Geographic (Romania) cu ea" sunt doar câteva dintre comentariile apreciative ale fanilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel