Liverpool, favorită în finala Liga Campionilor. Gary Lineker, argumente pro și contra

Garry Lineker a comentat la un post de televiziune englez finala Ligii Campionilor, dintre Liverpool și Tottenham.

Garry Lineker, în prezent comentator sportiv de televiziune, a opinat că Liverpool este mare favorită contra lui Tottenham Hotspur în finala Ligii Campionilor la fotbal de la Madrid (1 iunie), relatează Reuters. Lineker, fost jucător al Spurs între 1989 şi 1992, aduce ca principal argument diferenţa de 26 puncte dintre cele două echipe în clasamentul Premier League.

Per total, echipă contra echipă, Liverpool are jucător jucători mai buni. Au avut un avans de peste 20 puncte înaintea lui Totteham şi e greu să găseşti argumente că Tottenham ar fi favorită. Dar, aşa cum ştim din fotbal, echipele cele mai bune nu câştigă întotdeauna şi acesta este un argument care face lucrurile atât de speciale'', a declarat fostul atacant englez garry Lineker, cu 80 selecţii şi 48 goluri pentru Anglia, pentru The Times.

Lineker a făcut şi o comparaţie între tehnicienii din finala Ligii Campionilor: Klopp este un tip pasionat şi foarte entuziast. Liverpool reflectă foarte mult personalitatea lui, foarte dinamică, cu multă energie. Evident, el este un tip inteligent şi este un om de fotbal strălucitor care îşi arată pasiunea. Pochettino este evident unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dar Spurs are nevoie de investiţii. El are nevoie de susţinere şi cred că dacă nu o va primi, va fi greu să-l păstreze în continuare, a adăugat Lineker, fost jucător la Barcelona între 1986 şi 1989.

Citește și:

AJAX - TOTTENHAM rezultat | VIDEO - Calificare DRAMATICĂ în finala Ligii Campionilor

Barcelona sparge banca. Transferuri de sute de milioane de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel