Barcelona sparge banca. Transferuri de sute de milioane de euro

FC Barcelona este gata să facă investiții masive în jucători de top, dar să-i și vândă pe sume considerabile pe cei care nu mai sunt doriți.

FC Barcelona a transferat deja un jucător de la Ajax, pe Frenkie de Jong, și este aproape să finalizeze negocierile pentru căpitanul 'lăncierilor', Matthijs de Ligt. Conform site-ului goal.com, suma oferită de catalani este între 70 și 75 de milioane euro.

De Ligt are doar 19 ani și este căpitanul echipei care a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor 2019, unde au fost eliminați dramatic de Tottenham, cu un gol în ultimele secunde. Bătălia pentru semnătura lui De Ligt se dă, însă, între FC Barcelona și cluburi precum Manchester City, Manchester United, Bayern, Liverpool și Juventus.

Pe de altă parte, brazilianul Coutinho care n-a confirmat pe Camp Nou, va fi vândut în Premier League. Jucătorul a fost cumpărat, în urmă cu mai puțin de doi ani, cu 150 de milioane de euro. Coutinho s-ar putea transfera la Manchester United sau Chelsea pentru o sumă care se învârte în jurul a 100 de milioane de euro.

Barcelona duce negocieri intense pentru a-l aduce pe Griezmann de la Atletico Madrid, scrie sport.es. Catalanii se lovesc, însă, de plata clauzei de reziliere a campionului mondial, în valoare de 200 de milioane de euro. Ei ar dori să plăteasca puțin peste jumătate din sumă, conform sursei citate.

Citește și:

Jucătoare de tenis de top, bolnavă de cancer. Nicole Gibbs, sezon ratat

Ultrașii roș-albaștri, mesaj dur anti-Șumudică. Becali, atenționat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel