AJAX - TOTTENHAM rezultat | VIDEO - Calificare DRAMATICĂ în finala Ligii Campionilor

Ajax - Tottenham rezultat final | VIDEO A doua finalistă în Liga Campionilor
Ajax - Tottenham rezultat final | VIDEO A doua finalistă în Liga Campionilor

Ajax - Tottenham rezultat final | A doua finalistă în Liga Campionilor este stabilită la Amsterdam, rezultat în urma căruia Ajax sau Tottenham vor juca cu Liverpool, meciul fiind transmis Live score pe DCNews.

Ajax - Tottenham rezultat final


Echipa engleză Tottenham Hotspur s-a calificat incredibil în finala Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în deplasare pe Ajax Amsterdam cu scorul de 3-2, printr-un gol înscris în minutele adiţionale, în manşa a doua a semifinalelor. Tottenham, ca şi Liverpool în prima semifinală, a avut o revenire istorică la Johan Cruijff ArenA, după 0-1 în meciul tur şi 0-2 la pauză. Ajax, care le-a eliminat pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi pe Juventus Torino, a condus prin golurile marcate de Matthijs de Ligt (5), Hakim Ziyech (35), însă londonezii au reuşit o repriză secundă de excepţie, marcând de trei ori prin brazilianul Lucas Moura (55, 59, 90+6).

În finala programată pe 1 iunie, la Madrid, pe Wanda Metrpolitano, Tottenham o va întâlni pe Liverpool, care a reuşit şi ea o revenire istorică în faţa Barcelonei, câştigând marţi seara cu 4-0 pe Anfield, după 0-3 pe Camp Nou. Pentru Tottenham va fi prima finală de Champions League din istoria sa. Va fi a doua finală engleză din istoria competiţiei, după cea din 2008, când s-au înfruntat Manchester United şi Chelsea.



Finala Liga Campionilor va fi între Liverpool și Tottenham !!!!


REPRIZA a 2-a Ajax - Tottenham 2-3

min. 90+5 GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Moura !! Ajax - Tottenham 2-3. Stadionul este redus la tăcere



min. 90+4 Corner pentru Tottenham. Vine și portarul. Fanii lui Ajax cântă în așteptarea finalului

min. 90+3 Ziyeh ratează incredibil, cu un șut slab din careu.

min. 90 Se anunță 5 minute de prelungire

min. 90 Intră Magallan la Ajax, în locul lui van de Beek

min. 86 Presiune maximă a lui Tottenham, Son șutând puternic, dar mingea respinsă în corner. Al 8-lea. Cornerul, executat perfect, iar un fundaș olandez scoate de pe lina porții.

min. 82 Schimbare la Tottenham, intră Davies, iese Rose D.

min. 79 Ziyeh trage în bară de la 20 de metri

min. 76 Nervi întinși aproape la maximum pe teren. Cartonaș galben Rose (Tottenham)

min. 71 Presiune Ajax, de Light ratează și el în fața porții

min. 64 Ratare incredibilă a lui Moura, care a fost la un pas de a face tripla! Șutul său a fost respins în corner

min. 59 GOOOOOOOOOL !  Moura marchează după o fază nebună, când Onana scoate un gol gata făcut, dar este încurcat de un coleg care-i ia mingea și ajunge la Moura care înscrie. Ajax - Tottenham 2-2

min. 55 GOOOOOOOOOL !  Moura marchează după un contraatac superb. Ajax - Tottenham 2-1

min. 54 Șut Delle Alli, dar Onana respinge cu un reflex miraculos. Presiune Tottenham

min. 46 A început repriza

PAUZĂ

REPRIZA 1 Ajax - Tottenham

min. 45 Se anunță 2 minute de prelungire

min. 36 GOOOOOOOOOL! Hakim Ziyech cu un șut violent de la marginea careului. Ajax - Tottenham 2-0

min. 31 Dusan Tadic (Ajax), ratează incredibil desprinderea pe tabela de marcaj, șutul său trecând la câțiva centimetri de bara din dreapta a porții 

min. 24 Erikssen șutează puternic, dar în Onana! Goalkeeper-ul olandezilor prinde, mai als că șutul a fost pe centrul porții.

min. 17 Cartonaș galben Moussa Sissoko (Tottenham)

min. 5 GOOOOOOOOOL! de Light marchează cu capul, din corner. Ajax - Tottenham 1-0

min. 1 A început meciul. Lovitura de începere o are Tottenham

Ajax - Tottenham se joacă miercuri, de la ora 22:00, la Amsterdam, pe Cruijff ArenA, în returul semifinalelor UEFA Champions League.

UPDATE

Ajax - Tottenham rezultat LIVE - Echipele de start

Ajax Amsterdam: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Nicolas Tagliafico, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schone, Dusan Tadic, David Neres, Hakim Ziyech
Rezerve: Bruno Varela, Lisandro Magallan, Daley Sinkgraven, Joel Veltman, Dani De Wit, Kasper Dolberg, Klaas Jan Huntelaar

Tottenham: Hugo Lloris, Kieran Trippier, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Danny Rose, Moussa Sissoko, Christian Eriksen, Victor Wanyama, Dele Alli, Lucas Moura, Heung Min Son
Rezerve: Paulo Gazzaniga, Ben Davies, Juan Foyth, Eric Dier, Oliver Skipp, Erik Lamela, Fernando Llorente

Ajax - Tottenham - Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax, a declarat înainte meci: "Noi trebuie să jucăm la capacitatea noastră, cu încredere în forțele proprii. Suntem pregătiți și nerăbdători să jucăm. Jucăm fiecare meci la rezultat. Avem o echipă bună și în fiecare meci am arătat că suntem în creștere". Conform specialiștilor, Ajax este favorită la calificarea în marea finală de la Madrid, acolo unde o așteaptă Liverpool, dup ce a reușit să întoarcă rezultatul din tur cu Barcelona, cîștigând în Anglia cu 1-0.

Tottenham, echipa lui Pochettino, a pierdut cinci din ultimele șase meciuri jucate în toate competițiile. "Avem nevoie de un joc colectiv la înălțime. O să ne fie greu. Ajax e o echipă foarte bună", a spus, la rândul său, antrenorul lui Tottenham.

Ajax - Tottenham rezultat LIVE - Echipele probabile:

Ajax: Onana - Mazraoui, de Ligt, Blind, Tagliafico - Schone, de Jong - Ziyech, van de Beek, Neres - Tadic
Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Dier - Lucas Moura, Alli, Eriksen - Son

Ajax - Tottenham rezultat LIVE - După ce a câștigat cea de-a 19-a ediție a Cupei KNVB pe parcursul săptămânii, Ajax va încerca să își ducă visul mai departe în meciul cu Tottenham. Echipa din Amsterdam are un avantaj de 1-0, după primul meci, dar nu a reușit să câștige în ultimele trei meciuri de acasă din Liga Campionilor.

Ajax - Tottenham rezultat LIVE - Tottenham va încerca să se califice, la rândul său, după ce a pierdut acasă neașteptat, fără să uite că singura echipă care a mai reușit acest lucru a fost tot Ajax, în 1995/96. De fapt, înfrângerea cu 1-0 în fața lui Ajax face parte dintr-o serie de cinci jocuri consecutive în care au primit gol în prima repriză, în toate competițiile, dintre care patru au fost pierdute de Tottenham.

VIDEO Ajax

Ajax - Tottenham rezultat LIVE - Jucătorii de urmărit: Ajax-ul Donny van de Beek a  marcat în trei dintre cele patru apariții în Campions League (două goluri, un asist), în ultimele două reușind goluri în prima repriză. Son Heung-min se întoarce pentru Spurs, oferind un atu imens în atac.

VIDEO Tottenham

Citește și:

Liverpool - Barcelona rezultat | VIDEO Retur de foc pentru un loc în finală

Premier League: Tottenham riscă să-i pericliteze sezonul! Pas greșit înaintea semifinalei cu Ajax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel