Liverpool - Barcelona rezultat | VIDEO Retur de foc pentru un loc în finală

Liverpool - Barcelona rezultat final | Retur de foc pentru un loc în finală
Liverpool - Barcelona rezultat final | Retur de foc pentru un loc în finală

Liverpool - Barcelona rezultat final | La Liverpool s-au întâlnit două mari forțe a ale fotbalului mondial, rezultatul meciului Liverpool - Barcelona a dus la aflarea primei finaliste din Liga Campionilor de anul acesta, evoluția scorului fiind transmisă Live score pe DCNews.

Liverpool - Barcelona rezultat final


Liverpool - Barcelona 4-0. Liverpool merge în finala Champions League. Scorul general este 4-3 


Liverpool - Barcelona rezultat - Liverpool s-a calificat neaşteptat în finala Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu un incredibil 4-0 (1-0), pe Anfield, în manşa secundă a semifinalelor. Cormoranii au reuşit ceea ce părea imposibil, să întoarcă rezultatul din tur, când Barca s-a impus cu 3-0. Deşi nu aveau două piese de bază în ofensivă, atacanţii Roberto Firmino şi Mohamed Salah, Liverpool a câştigat cu 4-0, prin dublele semnate de doi eroi puţin scontaţi, belgianul Divock Origi (7, 79) şi olandezul Georginio Wijnaldum (54, 56), inspirat introdus la pauză.

Liverpool - Barcelona rezultat - Liverpool va juca pe 1 iunie, la Madrid, pe Wanda Metropoliano, în finala Champions League cu învingătoarea dintre Tottenham Hotspur şi Ajax. Lăncierii au câştigat cu 1-0 în tur, la Londra. Barcelona părăseşte competiţia la fel ca anul trecut, când a fost eliminată în sferturi de AS Roma, după 4-1 şi 0-3. Liverpool va juca finala pentru al doilea an consecutiv, după ce anul trecut a fost învinsă de Real Madrid cu 3-1, la Kiev.


REPRIZA a 2-a

Final de meci

min. 90 Se arată 5 minute de prelungire

min. 88 Barcelona este haotică, toată lumea așteptând o minune de la Messi

min. 83 Origi, autorul unei duble în acest meci, se prăbușește pe gazon solicitând intervenția medicilor

min. 81 Iese Rakitic și intră Malcolm, la Barcelona

min. 79 GOOOOOOOOOOL! Origi, centrare din corner. Liverpool - Barcelona 4-0.

min. 76 Cartonaș galben Semedo, la Barcelona

min. 75 Schimbare la Barcelona. Iese Vidal, intră Arthur

min. 66 Cartonaș Galben Matip. Lovitură Liberă de la 25 de metri, central. Execută Messi, lovește zidul dar s-a fluierat offside.

min. 60 Semedo îl înlocuiește pe Coutinho, la Barcelona. Catalanii caută soluții

min. 56 GOOOOOOOOOOL! Wijnaldum. Liverpool - Barcelona 3-0.

min. 54 GOOOOOOOOOOL! Wijnaldum. Liverpool - Barcelona 2-0. Arbitrul a apelat și la VAR pentru a elimina suspiciunea unui fault în atac

min. 53 Cartonaș galben Rakitic

min. 46 Wijnaldum îl înlocuiește pe Robertson, la Liverpool

min. 46 A început repriza

PAUZĂ

REPRIZA 1

min. 45+1 Cartonaș galben Busquets, de la Barcelona

4 minute de prelungire

min. 31 Henderson, căpitanul celor de la Liverpool, s-a accidentat la un duel cu Lenglet

min. 11 Cartonaș galben Fabinho, Liverpool.

min. 7 GOOOOOOOOOOL! Origi cu un șut din careu. Liverpool - Barcelona 1-0

min. 1 A început meciul

Liverpool - Barcelona se joacă marți, începând cu ora 22.00, pe stadionul Anfield Road. Meciul este manșa retur a semifinalelor, prima partidă fiind câștigată de Barcelona cu 3-0, pe Camp Nou. Primul gol a fost marcat de Luis Suarez, iar următoarele două de Lionel Messi.

Video Gol Suarez

VIDEO Gol Messi

Liverpool - Barcelona rezultat LIVE - Este o sarcină aproape imposibilă pentru Liverpool, care are un deficit de trei goluri, pentru a depăși superstarurile spaniole de la Barcelona - deși Liverpool poate conta pe faptul că nu a pierdut niciodată acasă în semifinalele cupelor europene.

Echipa de start a Barcelonei

Echipa de start Liverpool

Liverpool - Barcelona rezultat LIVE -  formaţiile de start


Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk – Robertson – Henderson, Fabinho, Milner – Shaqiri, Origi, Mane

Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba – Rakitic, Sergio, Vidal – Messi, Suarez, Coutinho

Șanse pentru răsturnara calculelor hârtiei

Liverpool - Barcelona rezultat LIVE - Deși șansele sunt foarte mici că Liverpool să răstoarne calculele hîrtiei, "The Reds" au o serie câștigătoare de șase jocuri acasă (în toate competițiile), învingând în patru dintre aceștea "la zero" și marcând patru sau mai multe goluri în trei. În plus, șapte din zece ”victime” ale lor din Liga Campionilor (CL) au încasat trei sau mai multe goluri de la Liverpool.

Jurgen Klopp are probleme de lot înainte de meciul Liverpool – Barcelona, manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor. Cu toate acestea, antrenorul "cormoranilor" pregăteşte o armă secretă pentru duelul de pe "Anfield Road" şi vrea să-i ofere debutul unui puşti de 19 ani. Rhian Brewster este arma secretă a lui Jurgen Klopp pentru meciul Liverpool – Barcelona, chiar dacă atacantul de 19 ani nu a jucat niciun meci până în prezent pentru Liverpool, acesta evoluând pentru formaţia secundă a clubului.

Liverpool va fi lipsită de vedeta echipei, atacantul egiptean Mohamed Salah, care a suferit o comoţie cerebrală în urma contactului cu portarul ceh al lui Newcastle, Martin Dubravka. Nici brazilianul Roberto Firmino, al doilea om ca importanţă din atacul lor, nu a putut fi recuperat. Jurgen Klopp este pe lista scurtă a managerilor din Premier League pentru a primi titlul de cel mai bun antrenor.


Liverpool - Barcelona rezultat LIVE - Barca a triumfat în 38 din cele 42 de întâlniri în competițiile UEFA și este neînvinsă în toate cele cinci meciuri din deplasare în acest sezon. Barcelona a deschis scorul în patru dintre cele cinci meciuri din acest turneu, reușind să înscrie în toate cele cinci partide înainte de jumătatea timpului de joc. Cele două meciuri în deplasare împotriva cluburilor engleze (Tottenham și Manchester United) au fost singurele în care au condus la jumătatea partidei.

Citește și: Liverpool rămâne fără vedete. O nouă accidentare de marcă

Liverpool - Barcelona rezultat decis de staruri


Luis Suarez se întoarce pe Anfield Road şi nu ascunde faptul că este foarte emoţionat de acest lucru. El a şi declarat în conferinţa de presă că nu are cum să uite perioada petrecută la Liverpool, pentru că în oraşul Beatleşilor i s-a născut fiul şi a trăit una dintre cele mai frumoase momente din cariera şi din viaţa familiei sale. "Să fiu căpitanul lui Liverpool a fost unul dintre momentele în care am fost cel mai mândru în întreaga carieră. E ceva ce nu voi uita niciodată. Am ajuns în elită cu Barcelona datorită lui Liverpool și a ceea ce au făcut din mine".

Liverpool - Barcelona rezultat LIVE - Jucătorii de urmărit: Sadio Mané a marcat 11 goluri pentru Liverpool în ultimele 14 meciuri în toate competițiile - șapte dintre acestea fiind marcate în prima repriză. Lionel Messi - cel de-al doilea gol al lui împotriva lui Liverpool în primul meci a fost cel de-al 600-lea din carieră pentru Barcelona. A reușit deja, în 2019, să înscrie 27 de goluri în toate competițiile.

Cealaltă semifinală se dispută miercuri, 8 mai 2019, la Amsterdam, între Ajax și Tottenham. În partida tur scorul a fost 1-0 pentru ”mânjii” de la Ajax.

Citește și: Barcelona - Liverpool, rezultat live Champions League, semifinală 2019. Spectacol și dramatism în Spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel