Premier League: Tottenham riscă să-i pericliteze sezonul! Pas greșit înaintea semifinalei cu Ajax

Tottenham Hotspur riscă să rateze participarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă surprinzător în deplasare de Bournemouth, cu 1-0, sâmbătă, în etapa a 37-a, penultima a campionatului de fotbal al Angliei.

Unicul gol a fost înscris de Nathan Ake în minutul 90+1. Tottenham evolua de mult timp cu doi jucători mai puţin, Heung-min Son fiind eliminat în min. 43, iar Juan Foyth, în min. 48, după ce fusese introdus la pauză. Oaspeţii au avut numeroase ocazii în prima repriză, dar portarul Mark Travers, un debutant în vârstă de numai 19 ani, a avut o evoluţie remarcabilă, scrie BBC.

Tottenham, care mai are un meci de jucat în Premier League, este pe locul 3, cu 71 de puncte, iar până la sfârşitul campionatului poate coborî mai jos de locul 4, ultimul ce duce în Liga Campionilor. Chelsea este pe locul 4, cu 68 de puncte, Arsenal pe 5, cu 66 de puncte, iar Manchester United pe 6, cu 65 de puncte, toate mai având câte două meciuri de disputat.

Echipa antrenată de Mauricio Pochettino o va întâlni miercuri pe Ajax, la Amsterdam, în semifinala retur a Ligii Campionilor. Ajax s-a impus în tur cu 1-0.

Vineri, în primul meci al etapei, Everton a învins-o acasă pe Burnley, 2-0, după autogolul lui Ben Mee (17) şi reuşita lui Seamus Coleman (20). Celelalte partide ale rundei se joacă de sâmbătă până luni.

Lider este Manchester City, 92 de puncte, urmată de Liverpool, cu un punct mai puţin, ambele având câte 36 de meciuri disputate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel