Fostul soţ al cântăreţei Whitney Houston, devastat de moartea vedetei

Moartea cântăreţei Whitney Houston, la doar 48 de ani, a şocat o lume întreagă. Fostul soţ al artistei, Bobby Brown, este devastat de veste, povestesc apropiaţii săi.

Autor: Anca Murgoci

Cântăreaţa a fost găsită moartă la Hotelul Beverly Hilton, din Los Angeles. Pentru moment nu se cunoaşte cauza decesului divei. În luna mai 2011, aceasta a fost internată într-un centru de dezintoxicare pentru a combate dependenţa de droguri şi alcool.

Fostul său soţ, Bobby Brown, este “devastat”, potrivit revistei People. O rudă apropiată a acestuia a declararat: “Doar pe fiica lor o mai aveau în comun. Ei hotărâseră să o crească împreună pe Bobbi Kristina. Nu se urau. Chiar era foarte mult respect între ei. Este o lovitură grea pentru Bobby. Este devastat. O iubea mult. Acum sunt moment mult prea triste”. Revista People spune că Brown nu putea să se oprească din plans când a aflat că Whitney Houston a murit, informează 20minutos.es.

Whitney Houston s-a căsătorit cu Bobby Brown în anul 1992. Un an mai târziu s-a născut fiica lor. După o relaţe tumultoasă, cei doi au divorţat în anul 2007. Diva l-a acuzat pe soţul său de violenţă domestică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel