Fort Boyard, la Pro TV. Anna Lesko şi Cosmina Păsărin, printre participanţi

Anna Lesko, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Cornel Ilie și Andrei Stoica sunt cele cinci vedete care intră în show-ul de pe Pro TV, Fort Boyard, filmat în Franța, anunţă paginademedia.ro.

Anna Lesko spune că, pentru ea, a fost o provocare fizică, dar și psihologică. "Când mi s-a propus, nici nu am stat pe gânduri, am acceptat din prima, fără să cunosc formatul emisiunii, întrucât la noi, în Chișinău, nu s-a difuzat. E ca o șansă unică în viața, acum sau niciodată."

„Mi s-a părut că este o experiență care merită trăită din plin, pentru că nu vin în fiecare zi astfel de propuneri și nu ai ocazia să apari într-un show de asemenea anvergură. Mi s-a părut interesantă povestea fortului și m-am bucurat maximum de toată experiența", a declarat Cosmina Păsărin, potrivit sursei citate.

Şi George Vintilă a acceptat să participe la acest super show "în primul rând pentru oameni și apoi pentru tot ce e acolo: istorie, ocean, bastioane, aventură, adrenalină... O experiență pe care nu aș fi ratat-o niciodată!! Și mai vreaaau...".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel