Forbes: Mark Wahlberg, cel mai bine plătit actor din lume

Mark Wahlberg; Terence Winter; actress Kelly Macdonald; and actor Steve Buscemi
Mark Wahlberg; Terence Winter; actress Kelly Macdonald; and actor Steve Buscemi

Mark Wahlberg conduce în topul celor mai bine plătiți actori din lume, realizat anual de revista Forbes, clasament care a evidențiat o imensă disparitate între veniturile obținute de vedetele masculine și cele feminine, informează agenția Reuters.

Wahlberg, în vârstă de 46 de ani, a câștigat 68 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2016 — 1 iunie 2017 datorită rolurilor interpretate în filmele 'Daddy's Home 2' și 'Transformers: The Last Knight', conform clasamentului Forbes publicat marți.

Fostul rapper american devenit actor l-a detronat pe liderul din 2016 al clasamentului celor mai bine plătiți actori din lume, Dwayne Johnson, cunoscut sub numele "The Rock", care se situează în acest an pe locul al doilea, cu câștiguri obținute în ultimul an estimate la 65 de milioane de dolari.

Lista Forbes evidențiază încă o dată diferența de remunerare între femei și bărbați. Săptămâna trecută, publicația americană a declarat-o pe Emma Stone, care a câștigat un Oscar pentru rolul din 'La La Land', drept cea mai bine plătită actriță, cu venituri obținute în ultimul an estimate la 26 milioane de dolari.

Potrivit Forbes, veniturile cumulate ale actorilor din Top 10, obținute în ultimele 12 luni, se ridică la 488,5 milioane de dolari, de aproape trei ori mai mult decât cele 172,5 milioane de dolari cât totalizează veniturile din ultimul an ale primelor zece cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel