FMI revine la București dupa alegerile parlamentare

erik der vrijer
erik der vrijer

Șeful următoarei misiuni FMI de evaluare a acordului preventiv a declarat că va reveni la București după alegerile parlamentare, odata cu formarea noului guvern.

[caption id="attachment_220258" align="alignleft" width="310"] Mediafax[/caption]

Alegerile prlamentare vor avea loc la începutul lunii decembrie, însă Erik der Vrijer, șeful misiunii, a declarat că vizita sa se va încheia până la Craciun, scrie Mediafax.

"Poate doar să rămânem în contact....Dacă alegerile au loc la finele lui noiembrie sau la începutul lunii decembrie, atunci venim imediat după. Dar vă spun de pe acum că nu am de gând să fac Crăciunul în România, ci acasă, cu familia", a adăugat şeful misiunii FMI.

De asemenea, acesta a declarat că următoarea evaluare va avea loc imediat după alegerile parlamentare, întrucât înainte nu ar avea niciun rost. "Următoarea evaluare va fi curând după alegerelile parlamentare, înainte de alageri nu are rost. Va fi un nou Parlament, un nou Guvern. S-ar putea şi ca lumea să fie foarte ocupată înainte de alegeri", a spus der Vrijer.

Erik der Vrijer nu a exclus posibilitatea unei "vizite rapide" înainte de alegerile generale, dar care nu va constitui o misiune reală de evaluare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel