Urmărește emisiunea live


Florin Dobrescu, fost prefect al Brăilei, susţinut pentru funcţia de secretar de stat

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Biroul Politic Județean al PNL Brăila s-a întrunit astăzi pentru a discuta susținerea fostului prefect, Florin Dobrescu, în funcția de secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. 

În urma discuțiilor, Dobrescu a primit în unanimitate susținerea liberalilor brăileni.

Florin Sergiu Dobrescu are 50 de ani și a fost timp de 9 ani șef al Poliției orașului Făurei, după care a revenit la Poliția municipiului Brăila, unde a fost adjunct al inspectoratului în perioada 2016-2017.

Dobrescu este absolvent al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București și are un master la Universitatea ”Spiru Haret” din București.

VEZI MAI MULTE PE JURNALBR.RO. 

Scandal pe posturi în Ministerul Economiei 

Un nou scandal se prefigurează în Ministerul Economiei, condus de Florin Spătaru, asta după ce Guvernul a deschis robinetul angajărilor la stat. Ministere precum cel al Familiei și al Educației, care dispun de structuri generoase, ce pot înghiți foarte multă resursă umană, au anunțat deja intenția de a angaja în cursul lui 2022.

Se pare însă că-n Ministerul Economiei, în acest context, situație devine complicată. S-ar da lupte surde și disperate între noua conducere și vechii angajați, care ar risca să nu se mai regăsească pe posturile din minister, câștigate prin concurs. Ei acuză că omul adus de noua echipă ar face cărțile pentru a ”aranja” obligațiile. 

”Angajații Ministerului Economiei NU își pierd posturile! În urma apariției în presă a mai multor articole care ridică suspiciuni cum că la ministerul Economiei “se aranjează obligații” făcându-se referire la așa zise “lupte surde și disperate între noua conducere și vechii angajați care ar risca să nu se mai regăsească pe posturile din minister”, ținem să precizăm că toate aceste informații sunt false. La preluarea mandatului meu la Ministerul Economiei am găsit o degringoladă totală în rândul angajaților din cauza intervenției fostului ministru, Claudiu Năsui, asupra structurii organizatorice. Vreau să mă fac foarte clar înțeles: în condițiile separării Ministerului Economiei și a Ministerul Turismului și Antreprenoriatului, am ales, înainte de toate, menținerea tuturor angajaților care optează să-și desfășoare, în continuare, activitatea în cadrul instituției pe care o conduc nepunându-se nicio clipă problema concedierii vreunui salariat și cu atât mai puțin a unor noi angajări preferențiale. La nivelul Ministerului Economiei nu se află, în acest moment, în derulare, niciun concurs pentru ocuparea vreunui post de execuție sau conducere vacant.” a scris ministrul Economiei, Florin Spătaru, pe Facebook.  VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel