"Flash" sezonul 4: Spoiler

Barry Allen a fost văzut ultima dată când a intrat în Viteza Dimensională, abandonându-și prietenii și familia, la finalul sezonului 3, iar fanii se întreabă dacă Scarlet Speedster se va întoarce în sezonul 4.

Există mai multe teorii ale fanilor despre sezonul viitor al serialului Flash, iar cele mai populare îl surprind pe Wally West aka Kid Flash preluând locul lui Barry și devenind noul Flash în orașul central.

Câteva fotografii din sezonul 4 au confirmat aparent teoria. Imaginile îl afișează actorul pe Keiynan Lonsdale (care îl interpretează pe Wally) care se plimbă în jurul platoului de filmări, purtând costumul roșu al lui Barry, cu semnul lui Flash pe piept.

(w460)

Caracterul lui Grant Gustin a fost confirmat că se va întoarce pentru sezonul 4, ceea ce înseamnă că Wally West ar putea fi nevoit să returneze costumul lui Flash în cele din urmă.

Rețeaua CW a lansat, de asemenea, rezumatul pentru primul episod din "The Flash season 4", care este intitulat "The Flash Reborn". Apariția episodului va avea loc marți, 10 octombrie, la ora 20:00 EST.

Rezumatul oficial pentru episodul 1 are următorul conținut: "Acum că cel mai rapid om în viață este prins în interiorul vitezei dimensionale și a pericolelor necunoscute care se ascund în umbre, va fi de datoria echipei Flash să îl elibereze pe Barry din propriul iad."

Anterior, Candice Patton, care o interpretează pe Iris West, a confirmat pentru TV Line că sezonul 4 Flash continuă la șase luni după dispariția lui Barry în Viteza Dimensională. Ea a spus la Saturn Awards: "Încă nu-l avem pe Barry afară din Viteza Dimensională. Iris se luptă cu adevărat să accepte acest lucru și o face în felul ei."

Primul trailer și mai multe detalii despre intriga sezonului următor vor fi lansate la San Diego Comic-Con, unde vor participa actori și regizori, programat pentru sâmbătă, 22 iulie, informează IBT.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel