FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR: Povestea lui

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR: Povestea luiMarele câștigător ”X FACTOR”, ales în 22 decembrie 2017, în finala de la Antena 1, este Jeremy Ragsdale. El este marele câștigător ”X FACTOR” și pleacă acasă cu 100.000 de euro. 

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR Jeremy Ragsdale nu a fost doar preferatul publicului care a urmărit ”X Factor”, ci și al cititorilor DCNews. În sondajul-fulger, închis la ora 21:00, Jeremy a ieșit victorios. 

VEZI AICI: EXCLUSIV X FACTOR. SONDAJ-FULGER: REZULTAT strâns: MARELE CÂȘTIGĂTOR X FACTOR

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR Jeremy Ragsdale vine din Statele Unite ale Americii. 

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR În SUA, Jeremy Ragsdale este profesor de canto. Încă de la început, jurații ”X Factor” au recunoscut că nu au ce-l învăța pe Jeremy. 

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR Jeremy Ragsdale studiază muzica de la vârsta de 7 ani. 

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR Jeremy Ragsdale, acum marele câștigător ”X Factor” 2017, a venit prima oară în România în luna aprilie. S-a îndrăgostit de țara noastră și, de atunci, a vizitat-o de mai multe ori. El are 35 de ani și, într-un timp scurt, a învățat limba română, câștigând un plus de simpatie din partea românilor care urmăresc ”X Factor” la Antena 1. 

Mentorul său, Horia Brenciu, l-a susținut, nu doar în acest concurs, ci și în învățarea limbii române. 

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR ”Prima dată am venit în luna aprilie. Şi asta pentru că am decis că limba română ar fi o limbă cool pe care aş putea s-o învăţ şi care m-ar ajuta apoi să învăţ şi alte limbi latine, precum italiana. Ce nu am realizat însă a fost cât de mult voi iubi România. E cel mai tare loc în care ai putea să fii”, a declarat Jeremy Ragsdale.

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR Concurentul ”X Factor” a mărturisit că ia lecţii de limba română, pe Skype, de la o profesoară. 

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR  ”Am o familie mare şi iubitoare: doi părinţi care mă susţin, trei surori mai mari şi şase nepoţei pentru care încerc să fiu un model. Cu toţii mă susţin, iar uneori primesc mesaje de la nepoata mea în limba română, aşa că mă bucur că pot să îi expun şi pe ei la limba şi cultura de aici, din România”, a mai povestit Jeremy.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel