Finală X FACTOR 2017 CONTROVERSĂ. Delia, propunere privind VOTUL

Plecarea Teodorei Sava a stârnit revoltă pe Internet după ce tânăra nu a prins finala X Factor. Ea a fost eliminată dat fiind faptul că nu a primit suficiente voturi din partea publicului de acasă.

În acest context, Delia a scris, pe Facebook, că sistemul de vot, prin telefon, nu este neapărat bun din moment ce doar "familia și prietenii" susțin un participant din concurs.

Un internaut i-a scris vedetei că X Factor "nu este pe bune", moment în care Delia a replicat: "E pe foarte bune! Și la fel de pe bune... lumea nu voteazăăă! Din diverse motive... unii chiar nu-și permit... iar pe alții nu-i interesează. Votează familia și apropiații. Cam asta e. Susțin și eu ca ar f bun votul online...!".

Teodora Sava a fost eliminată din concursul X Factor înainte de marea finală, deși este extrem de talentată și mulți o vedeau câștigătoare. Oamenii și-au arătat susținerea pentru această tânără și au creat o petiție în speranța că se va face dreptate. Teodora Sava, care făcea parte din echipa Deliei, era favorita publicului, dar nu a reușit să ajungă în finală. Prin urmare, pe Internet a apărut o petiție, "România o vrea pe Teodora Sava în Finala X Factor România 2017 (Invitată specială)".

[citeste si]

Amintim că Francesca Nicolescu, Ad Libitum, Jeremy Ragsdale și Pierluca Salvatore merg în finala X FACTOR 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel