Finală Vocea României. Cine se luptă pentru marele premiu. Finala, în zi de doliu

Vineri, în zi de doliu naţional, este programată finala emisiunii "Vocea României". Patru fete vor lupta pentru marele premiu.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti", secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită", povestea Meriam.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Ana Munteanu – echipa Smiley

Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea "Moldova are talent". A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi", iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

[citeste si]

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Andrada Creţu – echipa Despot

Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel