FINALĂ "iUmor'. Ștefania Dumitru, ultimul concurent calificat

Iată ce face ultima concurentă calificată în finala "iUmor": "Când sunt supărată fac bijuterii”

Ștefania Dumitru, cea care a fost ultima calificată în marea finalã ”iUmor”, difuzatã duminica aceasta de la ora 20.00, la Antena 1, este absolventă de teatru, iar când nu este pe scenă are și alte aptitudini pe care le pune în practică, însă doar când este supărată.

Primită foarte bine în sezonul 3 la ”iUmor”, Ștefania Dumitrua revenit anul acesta cu o nouă surpriză. De această dată, a renunțat la personajul ”Fetița din fântână” pentru rolul organizatorului unei licitații.

”Bravo de 30 de ori! Acesta este un număr de finală”, a lăudat-o și Delia pe Ștefania, care este absolventă a Facultății de Teatru, la secția de Arta Actorului. ”Îmi place să particip la workshop-uri legate de teatru sau artă, pentru a ști cât mai multe”, povestește Ștefania, care nu pune prea multă presiune pe ea în ceea ce privește marea finală de pe 10 decembrie: ”E tot o scenă, sunt tot eu! Dacă aș câștiga ar fi un cadou frumos de ziua mea de nume, de Sfântul Ștefan”.

Dacă s-ar întâmpla însă să iasă dezamăgită din marea finală, Ștefania mărturisește că are un hobby care o ajută să scape de gândurile negative. ”Când sunt supărată fac bijuterii, croșetez, fac flori din hârtie”, ne-a mai dezvăluit Ștefania.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, pe 10 decembrie, la marea finală, de la ora 20.00, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Finala ”iUmor” de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei 11 concurenți calificați în finală suntDoru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș,  Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau 

improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se potînscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel