Finală iUmor. Adi Bobo, a doua şansă: Am venit și pentru bani

Adi Bobo va intra pentru a doua oară în marea finalã „iUmor”, difuzatã pe 10 decembrie, de la 20:00, la Antena 1. 

Fost finalist în sezonul doi, Adrian Lungu, cunoscut mai bine drept Adi Bobo, s-a declarat dependent de emoții și a revenit anul acesta la audiții pentru o nouă reprezentație de stand-up. "Am venit și pentru bani, dar și pentru emoțiile pe care le am pe scena aceasta, sunt complet diferite față de ce trăiesc în mod normal într-un spectacol. Iar acum sunt și mai mari, pentru că și așteptările juraților vor crește, mai ales că am trecut deja printr-o finală", a mărturisit atunci Adi Bobo.

Pentru numerele sale, Adi Bobo se inspiră din mediul înconjurător, ascultă poveștile oamenilor, iar uneori încearcă să le ducă la extrem. "Îmi plac subiectele care nu sunt dezbătute", a povestit Adi, care are pregătire în kinetoterapie și traumatologie sportivă.

"Primul meu spectacol a fost în 2010, când am mers la Festival de satiră și umor de la Târgu Mureș, pe care l-am și câștigat", își amintește Adi Bobo. De atunci a continuat pe acest drum, iar prima sa apariție la "iUmor" a contribuit la renumele său.

(w670)

Finala "iUmor" de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația "iUmor", în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, duminicã, de la 20:00, la Antena 1, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

[citeste si]

Cei 11 concurenți calificați în finală sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel