Finala BRAVO, AI STIL! IULIANA - câștigătoare sezon 3

Sezonul trei al emisiunii "BRAVO, AI STIL!" și-a aflat câștigătoarea. După o seară plină de emoție, cea care a primit marele premiu și titlul de cea mai stilată concurentă este

Așa cum spuneam încă dinainte de a începe marea finală "Bravo, ai stil!", Iuliana a fost cea mai bună participantă din sezonul trei. A dat dovadă nu doar de eleganță și rafinament, ci și de mult bun simț.

Iuliana a strălucit în marea finală "Bravo, ai stil!". S-a luptat cu Emiliana pentru câștigarea competiției și a reușit să se impună.

"Regina serii" - așa a numit-o Raluca Bădulescu pe Iuliana. "Nu pot decât să te aplaud. Este fix ceea ce îmi doream să văd. M-ai emoționat până la lacrimi. "Bravo, ai stil!" schimbă destine. Ești regina serii! Felicitări", a zis Raluca Bădulescu înainte să afle că Iuliana a câștigat competiția.

Răzvan Ciobanu a spus că acest concurs pur și simplu a transformat-o.

(w670)

"Iuliana, ai intrat în această competiție ca o fetiță care plângea din orice. Erai timidă, retrasă și îți era frică să deschizi gura pentru a spune ceva. După patru luni de competiție, văd în fața mea o femeie spectaculoasă și mă bucur că această competiție a făcut asta pentru tine. Astăzi ești singura care mi-a îndeplinit rugăciunile secrete să văd o ținută spectaculoasă și un moment pe măsură. Felicitări! Simt că am ajutat un om să evolueze și mă bucur foarte tare pentru asta!", a zis Răzvan Ciobanu.

[citeste si]

Iuliana are 19 ani şi vine de la malul mării - Mangalia. A absolvit liceul Teoretic Callatis din oraşul natal. De câţiva ani cochetează cu modelingul. Ţinutele ei sunt predominant elegante, dar în general adoptă un stil destul de versatil, modern. Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă şi un pic timidă. Are foarte mulţi prieteni. Cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel