Finala BRAVO, AI STIL! Cine este CÂȘTIGĂTOARE sezon 3

Duminică, 17 decembrie 2017, are loc marea finală "Bravo, ai stil!". Câștigătoarea sezonului trei, pentru mine, este Iuliana. Vom vedea dacă așa va fi, dar ținutele pe care le-a ales până acum au dovedit că merită să fie câștigătoarea "Bravo, ai stil!".

VEZI ȘI: IULIANA, regina serii. Finala Bravo, ai stil! Jurații au fost impresionați de ea

UPDATE 00:32: IULIANA A CÂȘTIGAT "BRAVO, AI STIL!".

UPDATE 00:05: A DOUA CONCURENTĂ ELIMINATĂ ESTE BIANCA.

UPDATE 23:33: PRIMA CONCURENTĂ ELIMINATĂ ESTE ALINA.

--------

Iuliana are 19 ani și vine de la malul mării: Mangalia. A absolvit liceul Teoretic Callatis din oraşul natal. De câţiva ani cochetează cu modelingul. Ţinutele ei sunt predominant elegante, dar în general adoptă un stil destul de versatil, modern. Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă şi un pic timidă. Are foarte mulţi prieteni și cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive.

VEZI ȘI: ILINCA VANDICI a căzut în finala "Bravo, ai stil!"

(w670)

CÂȘTIGĂTOARE BRAVO, AI STIL! sezonul 3, 17 decembrie 2017

Iuliana nu doar că este stilată și știe să-și aleagă ținutele, dar merită să câștige "Bravo, ai stil" și pentru că a dat dovadă că are bun simț și respect. Să ne amintim de modul în care a tratat problemele pe care le-a avut din cauza fostei sale prietene Emiliana. Și din acest motiv, Iuliana merită să câștige finala "Bravo, ai stil!".

Conflict cu Emiliana

Iuliana și Emiliana au intrat în concurs pe data de 28 august. Din 23 octombrie, cele două fete au concurat separat. Conflictele apărute între ele de-a lungul edițiilor și viziunea diferită în ceea ce privește conceperea ținutelor pentru "Bravo, ai stil!" a dus la o despărțire. 

CÂȘTIGĂTOARE BRAVO, AI STIL! sezonul 3, 17 decembrie 2017

În momentul când au decis să concureze separat, Emiliana spunea despre Iuliana: "Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de încurajare. Trec printr-o perioadă mai dificilă... Indicativul 11 nu mai există și o prietenie de patru ani s-a spulberat într-un timp foarte scurt. Sper să nu vă fi dezamăgit, eu mi-aș fi dorit să ajungem până în finală împreună, dar mândria și-a băgat coada în paradis și neînțelegerile nu au întârziat să apară. Competiția este dură. Decizia ireversibilă".

CÂȘTIGĂTOARE BRAVO, AI STIL! sezonul 3, 17 decembrie 2017

Nu uitați! Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla câștigătoarea "Bravo, ai stil!". Finala are loc duminică seara, 17 decembrie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel