Fiica lui Michael Jackson, Paris, va debuta ca actriţă

839862l-202x0-w-2c890be8
839862l-202x0-w-2c890be8

Fiica lui Michael Jackson, Paris, va debuta ca actriţă cu filmul "Lundon's Bridge and the Three Keys" care include şi animaţie. Paris Jackson (13 ani) va interpreta rolul unei tinere care supravieţuieşte după ce i-a fost dus creierul de către o meduză într-un ocean. Lungmetrajul va apărea  în anul 2013.

Autor: Anca Murgoci

Paris a semnat deja contractul, chiar dacă familia sa nu a fost iniţial de acord. Şi asta pentru că este prea devreme pentru a începe o carieră, dat fiind faptul că nu a împlinit 18 ani. În cele din urmă, Paris şi-a convins familia că mesajul filmului are legătură cu tatăl ei, regele muzicii rock.

Potrivit www.20minutos.es, Stephen Sobisky, producătorul filmului, spune că Paris vrea să devină actriţă. El adaugă "vrea să profite de moştenirea pe care i-a lăsat-o tatăl său şi să facă ceva bun pentru lume; producţia noastră oferă lucrul aceasta”. Potrivit producătorului, jumătate din veniturile obţinute vor fi donate unor şcoli din SUA. El o consideră pe Paris "o fată dulce şi inteligentă" şi recunoaşte că îi este ca propriul său copil".

Citește și: Patul lui Michael Jackson, scos la licitaţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel