Femeia perfectă, în ochii bărbaților: 10 trăsături importante

perfecta
perfecta

Rezultatele obținute în urma mai mutor studii și sondaje privind femeia perfectă în ochii bărbaților relevă faptul că aceasta ar trebui să îndeplinească o serie de caracteristici, inclusiv să fie tandră, să aibă părul lung, dar și inițiativă.

În baza unei sinteze realizată de editorul de la Yahoo, Gabriel Seyrig, în urma centralizării mai multor studii pe această temă, bărbații au enunțat 10 trăsături care aduc o femeie mai aproape de perfecțiune.

1. Are ochi deschiși la culoare 

Privirea unei femei este o trăsătură apreciată de bărbați, culoarea ochilor fiind considerată mai importantă chiar înaintea vocii. Astfel, potrivit unui sondaj realizat de Journal des Femmes, la care au participat 900 de bărbați, 40% au fost de părere că ochii verzi sau albaștri sunt cei mai frumoși, scrie protv.ro.

2. Este tandră 

Tandrețe versus inteligență: 46% la 18%, umorul înscriindu-se pe locul al treilea în topul preferințelor.

3. Are forme 

Într-un sondaj realizat de L'Internaute, pentru 45% dintr-un grup de 2.000 de bărbați, perfect ar fi ca femeia să aibă forme, doar 34% simțind atracție pentru femeile foarte slabe.

4. Este feminină 

O altă trăsătură apreciată de bărbați la reprezentantele sexului frumos este feminitatea, 50% dintre ei recunoscând că au o slăbiciune mai mare pentru femeile care poartă fustă, tocuri înalte și accesorii (bijuterii).

5. Are gropiță în bărbie 

În pofida faptului că piercing-urile sunt în trend, doar 6% dintre bărbați le consideră sexy, în schimb 42% preferând gropițele, 23% pistruii, iar 21% aluniță deasupra buzelor.

6. Seamănă cu Kelly Brook

Potrivit unui studiu care a vizat vedetele ce nu au apelat la chirurgia estetică și care a luat în considerare criterii variate, precum părul, forma feței, depărtarea ochilor, poziția sprâncenelor și talia, modelul și actrița Kelly Brook se apropie de perfecțiune.

7. Este franțuzoaică

26% dintre repondenții unui sondaj realizat online de Harris Interactive, pe 5.090 de adulți din Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și Italia, preferă franțuzoaicele.

8. Nu este blondă

Brunetele voluptoase, precum Monica Bellucci, sunt preferate de 53% dintre participanții la un sondaj publicat în Scandinavian Journal of Psychology.

9. Are părul lung

Părul tuns scurt nu este o trăsătură caracteristică unei femei perfecte, întrucât 58% dintre domni consideră că părul lung e cel mai seducător, în timp ce doar 9% sunt de acord că atractiv este părul strâns.

10. Ia inițiativa 

O femeie îndrăzneață, dispusă să facă ea primul pas, însă subtil și cu stil, este preferată de 60% dintre bărbați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel