Femeia ideală din România: Voluptoasă, șatenă, cu părul lung

Un proiect interesant, inițiat de o companie farmaceutică din Marea Britanie, a avut scopul să afle cum arată femeia ideală aproape 20 de țări din lume. 

La proiect au participat SUA, China, Columbia, Egipt, Italia, Olanda, Peru, Filipine, România, Serbia, Africa de Sud, Spania, Mexic, Siria, Marea Britanie, Ucraina, Argentina şi Venezuela, scrie Huffington Post, potrivit gandul.info.

Compania a dat unui număr de 18 designeri din tot atâtea ţări o fotografie, pe care aceştia au trebuit să o modifice în Photoshop pentru a corespunde standardelor de frumuseţe din ţările respective. Dimensiunile ideale au fost realizate plecând de la o înălţime asumată de 1,65 de metri.

Rezultatele studiului au relevat faptul că femeia "ideală" din România este voluptoasă, cântăreşte în medie 66,2 kilograme, are părul lung, drept şi de culoare şatenă.

"Percepţiile asupra frumuseţii şi perfecţiunii pot avea un impact cultural profund şi de durată asupra femeilor şi bărbaţilor. Scopul acestui proiect a fost acela de a înţelege mai bine eventualele standarde nerealiste ale frumuseţii şi de a vedea cum astfel de presiuni diferă în lume", a anunţat compania care a realizat acest studiu, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel