Femeia din această zodie câștigă respectul tuturor bărbaților

Elena Badea / 06 iul 2016 / 11:39 Salveaza PDF Comentarii

Bărbații sunt fascinați de senzualitea femeii din zodia Leu, se îndrăgostesc rapid de cea din Săgetator, însă femeia pe care o vor respecta mereu este nativa din zodia Gemeni.

În timp ce restul muritoarelor nu mai ştiu pe ce carte să mizeze pentru a le câştiga respectul bărbaților pe care îi plac, femeia din zodia Gemeni nu fac niciun efort pentru a dobândi autoritate asupra acestora, scrie divahair.ro.

Inteligentă, comunicativă şi independentă, nativa din zodia Gemeni este cea care câştigă admiraţia şi respectul tuturor bărbaţilor din jurul ei.

Care sunt calitățile nativei din Gemeni, zodia pe care toţi bărbaţii o respectă

Gemenii se numără printre cele mai inteligente semne ale zodiacului.

Guvernate de Mercur, femeile născute în zodia Gemeni au o minte ascuţită şi o limbă şi mai şi. O discuţie cu ea este mai plină de neprevăzut, palpitantă și mai fierbinte decât o partidă încinsă de amor. Gemenele au abilităţi de comunicare peste medie, replici memorabile și o abilitatea extraordinară de convingere, iar bărbaţii din jurul lor nu pot decât să se declare învinşi în faţa tumultului de vorbe meşteşugite şi să asculte fascinaţi cum sunt puşi la punct.

De asemenea, nativa din Gemeni este simbolul independenţei feminine din zodiac, ea neavând nevoie de brațul protector al unui bărbat și nici nu îi va accepta punctul de vedere fără un argument puternic, nu se va lăsa impresionată prea uşor de realizările lui şi sub nicio formă nu îi va permite să o calce în picioare.

Nu în ultimul rând, complexitatea femeii din zodia Gemeni este cea care „le pune capac" bărbaţilor. Inteligentă, fermecătoare şi provocatoare, ea se cunoaşte foarte bine şi nu se va justifica niciodată, însă odată cucerităe, nativa din gmeni se transformă într-o parteneră caldă, loială şi protectoare, care îşi va susţine mereu alesul. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28