Facebook-ul este infectat cu un virus care a furat 45.000 de parole

Utilizatorii de Facebook sunt în pericol, după ce un virus informatic a început să se răspândească prin intermediul reţelei de socializare.

Autor: Avram Ana-Maria

Facebook-Spy-300x220Potrivit specialiştilor în securitatea IT, virusul denumit Ramnit a furat până acum 45.000 de parole ale unor conturi de Facebook, scrie pcworld.com. Există două lucruri importante de care utilizatorii trebuie să ţină cont pentru nu a cădea victime acestui virus. În primul rând, gândiţi-vă de două ori înainte să daţi click-uri pe link-urile primite pe Facebook din partea prietenilor. Fiţi sceptici în special în ceea ce priveşte link-urile primite din partea unor persoane pe care nu le cunoaşteţi şi cu care n-aţi mai comunicat înainte (chiar dacă arată bine).

În al doilea rând, specialiştii în securitatea informatică vă recomandă să folosiţi parole diferite pentru fiecare serviciu online pe care îl folosiţi. În acest fel, chiar dacă hackerii capătă acces la contul dumneavoastră de Facebook, nu vor putea să vă acceseze şi mailul, contul de PayPal, etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel