FACEBOOK A PICAT. Rețeaua care i-ar putea lua locul: Te plătește când dai LIKE

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Mai mulți utilizatori și-au arătat nemuțumirea după ce Facebook a picat pentru a treia oară în ultimele zile.

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Din acest motiv, mulți se gândesc să își facă noi conturi pe alte rețele, un exemplu fiind TSU.CO care plătește utilizatorii atunci când dau LIKE, scriu comentarii sau dau SHARE.

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. În acest fel, nu veţi mai simţi niciodată că postarea unui status e o pierdere de timp. Potrivit estimărilor oferite de cei de la Tsu, un client ar putea ajunge să câştige 23,3 dolari pe zi.

(w670)

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Experţii care au comparat însă cifrele Facebook, unde sunt înscrişi un miliard de utilizatori, şi estimările Tsu, au ajuns însă la concluzia că mult mai probabil ar fi ca un user să câştige 0,45 de dolari pe zi.

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Printre românii care deja au cont pe TSU.CO se numără Mihai Trăistariu care este extrem de mulțumit de ceea ce oferă rețeaua de socializare. Artistul deja a obținut primii bani dând câteva click-uri pe Tsu, după cum le-a povestit prietenilor virtuali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel