Facebook a picat. Mesajul care le-a apărut TUTUROR utilizatorilor

UPDATE 23:40 Facebook funcționează la parametri normali. În acest moment, rețeaua nu mai întâmpină nicio problemă la logare.

UPDATE 23:32: După doar câteva minute după ce și-a revenit, Facebook a întâmpinat din nou probleme la logare.

UPDATE 23:26: Facebook a început să funcționeze din nou după ce timp de o oră și jumătate rețeaua socială a fost inactivă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Știrea inițială:

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Facebook a picat în întreaga lume. Reţeaua socială nu a putut fi accesată de utilizatori începând cu ora 22:00.

VEZI ȘI: Rețeaua care ar putea înlocui Facebook: Te plătește când dai LIKE


Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Problemele au apărut luni seară, iar oamenii au fost întâmpinați la logare cu mesajul "Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can".

(w670)

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. De asemenea, aplicaţiile pentru telefoanele mobile ale site-ului sunt afectate, în prezent reţeaua neputând fi accesată.

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Utilizatorii Facebook s-au îndreptat către alte rețele de socializare, precum Twitter sau TSU, pentru a semnala faptul că Facebook a picat.

VEZI ȘI: FACEBOOK A PICAT. Cele mai tari GLUME de pe Twitter

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Este a treia oară în ultimele zile când Facebook încetează să mai funcționeze. Ultima dacă când Facebook a picat a fost joi seară, 24 septembrie 2015. Reprezentații rețelei sociale nu au dat nicio explicație cu privire la acest fapt.

Facebook a picat, 28 septembrie 2015. Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel