Facebook a făcut un anunț așteptat de toată lumea: Butonul DISLIKE

Facebook a făcut un anunț așteptat de foarte multă lume.

Facebook, presat de mulți ani de utilizatori să adauge un buton "dislike", a anunțat marți că lucrează în acest sens și că prevede în "curând" realizarea de teste.

"În sfârșit v-am auzit", a declarat directorul general și fondatorul grupului, Mark Zuckerberg, în cadrul unei sesiuni de întrebări-răspunsuri deschisă publicului la Menlo Park, în Silicon Valley.

El a răspuns unei întrebări online pusă de un utilizator al rețelei din Cairo, care l-a întrebat de ce nu există butoane "regret", "interesant" sau "îmi displace", în plus față de butonul "îmi place", care constituie o marcă Facebook ce permite să indice rapid ceea ce se apreciază într-un mesaj publicat pe rețeaua socială.

"Oamenii cer butonul dislike de mulți ani", a recunoscut Mark Zuckerberg, "iar azi este o zi specială, pentru că este ziua în care pot spune că lucrăm la acest lucru și suntem aproape să demarăm un test". "Nu vrem să creăm doar butonul 'nu-mi place', pentru că nu vrem să transformăm Facebook într-un forum în care oamenii să voteze pro sau contra a ceea ce postează ceilalți".

El a subliniat că utilizatorii acestei rețele vor mai ales să exprime "empatie" și nu se simt în largul lor să folosească butonul "like" pentru evenimente triste, cum sunt decesele sau criza refugiaților, de exemplu, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel