Fabulos! Cât a pariat și cât a câștigat un român

bilet-pariuri
bilet-pariuri

Marius Dobrescu a prezentat în emisiunea ”Revista presei” cazul unui român din Iași, care s-a îmbogățit peste noapte după ce a ghicit 15 meciuri, pe un bilet de pariuri.

Tânărul de 32 de ani a pariat un leu pe 15 meciuri şi pentru că a ghicit toate rezultatele va fi mai bogat cu 100 de mii de lei.

„Eu joc de vreo trei ani, și am mai câștigat 1.500 lei, 1.400 lei, dar nu așa mult ca data asta. Am scos bilet pentru cele 15 meciuri la începutul săptămânii trecute, marți, din câte îmi amintesc. Meciurile s-au jucat în timpul săptămânii iar duminică s-a anunțat rezultatele. Pe biletul pe care l-am jucat sunt 15 meciuri, cum ar fi Arsenal - WestHam. Toate le-am ghicit. Mi-am dat seama că am câștigat după ce m-am uitat pe site-ul Pari Loto, unde se anunță câștigătorii.

Sâmbătă seara a fost ultimul meci. Apoi am mers la agenție, unde au spus că îmi va valida câștigul în zece zile, urmând să vină patronul de la Pari Loto pentru a valida biletul câștigător. Am vorbit cu acesta și a spus că este de acord să-mi plăteasc banii. Cel de la casa de pariuri nu are autoritatea să dea sume mari“, a spus Nicu Miron, cel care a câștigat biletul.

Norocosul câştigător locuieşte cu mama sa iar unicul lor venit era pensia femeii. În timp de 90 de zile, casa de pariuri din Târgu Frumos trebuie să-i dea câştigătorului banii.

"Au mai fost câștiguri aici, dar nu atât de mari. E o casă norocoasă și credem că după ce se va afla de câștigul asta va veni mai multa lume" spune un angajat al agenției.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel