Extratereștrii trăiesc printre noi și ne-au dat arme. Cine spune asta

alien
alien

Extratereștrii trăiesc printre noi și o parte din tehnologia pe care o avem acum ne-a fost dată de ei. De asemnea, extratereștrii colaborează de mult timp cu guvernul SUA și trăiesc printre noi.

Afirmațiile aparțin lui Laster B. (89 de ani), fost ministru al Apărări în Canada, într-un interviu pentru www.calgaryherald.com.

”Nu există doar o specie de extratereștrii, ci mai multe, iar guvernul SUA colaborează cu ei. Arată ca noi. Ne-au dat tehnologii. Unele dintre ele sunt ținute în secret. Ne-au dat tehnologii antigravitaționale, dar și arme diabolice care va schimba toată lumea”, a spus Laster B.

Întrebat de ce nu a întrebat despre ei când era ministru, Laster a răspuns că nu știa de existența lor.

Pe de altă parte, politicianul a declarat că nu înțelege teama guvernului SUA că dacă nu ar ține secretă existența extratereștrilor, panica ar cuprinde omenirea.

”Oamenii vor înțelege că există lucruri inexplicabile, dar care sunt normale. Nu cred că s-ar panica. Gândiți-vă că până acum nu s-a demonstrat și nici explicat existența lui Dumnezeu și cu toate acestea oamenii cred”, a mai spus el.

Laster B. a mai spus că extratereștrii trăiesc până la 900 de ani, dar nu au reușit să învingă moartea.

”Unele specii trăiesc până la 900 de ani, cum ar fi ”Înalții Albi”. Ei au și fost văzuți făcând cumpărături în Las Vegas. Eu n-aș vrea să apuc nici 100 de ani”, a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel