EXATLON. Cosmin Cernat, anunțul de care se temeau toți: E la spital

Cosmin Cernat, prezentatorul "Exatlon", a anunțat că unul dintre concurenți se află la spital.

Dificultăți pentru "Faimoșii" de la Exatlon, după ce unul dintre concurenți a avut nevoie de intervenția medicilor. Claudia Pavel a primit tratament specializat din cauza alergiilor pe care le-a făcut.

"Claudia se află la spital Nu e nimic grav, dar nici nimic simplu", a anunțat, luni seară, în cadrul emisiunii, Cosmin Cernat.

"Ne pare rău că nu e cu noi azi, dar am înțeles că ce are ea, o reacție alergică, e mai bine să fie sub supravegherea medicilor. Important este ca ea să fie bine", a spus Anda Adam.

Claudia Pavel este una din concurentele echipei "Faimoșii", iar înțepăturile de țânțar i-au cam dat de furcă de când a venit în locația exotică.  

Pe lângă problemele cu pielea și alergiile de care suferă, Claudia Pavel a făcut în urmă cu 10 ani șoc anafilactic din cauza înțepăturilor unor insecte.

[citeste si]

Cele zece vedete care au acceptat provocarea sunt: cântăreaţa Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor, Giani Kiriţă, fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, cântăreaţa Claudia Pavel, Diana Belbiţa, luptătoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing.

Echipa războinicilor e formată din: Rafaela - studentă, Diana Alexandra - antrenor, Ionuț Ștefan - student, Bogdan Antonio - inginer, Anca Carmen - liber profesionist, Alexandru Gabriel - dansator, Alina Florentina - antrenor personal, Radu - bucătar, Ionuț Liviu - inginer și Mariana - sportivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel